Water Goddess Retreat

Gepubliceerd op 19 Dec, 2021

Verbinding….

Zalig, om zeker na de persconferentie van gisteren, JUIST bezig te zijn met het thema V E R B I N D I N G.

Gisteren had ik een Zoom-meeting met Tom* Stijven van Just Breathe! (ww.justbreathe.be) en Sonja Blommaert van Invivere, massage en lichaamsgerichte therapie (www.invivere.be) om de retreat  ‘Water Goddess – Feminin Fluidity’ die van vrijdag 4 februari tm maandag 7 februari 2022 gaat plaatsvinden te bespreken. (we gaan natuurlijk van het positieve uit)

Zalig! De energie stroomde als een malle…dwars door de pc heen voelden wij de verbinding, de passie voor ons vak, de passie voor het leven…JUIST NU!!

Verbinden kan op zoveel manieren en is niet aan regels verbonden. In de Water Goddess retreat gaan we met een groep vrouwen verbinden via de wondere wereld van het koude water,  door de kracht van onze adem en de magie van rituelen…samenzijn, samen beleven, verbinden, zakken in zachtheid, uit je hoofd in je lijf…verbinden met jezelf, de ander, het water, het vuur en moeder aarde.

Deze dagen zijn gericht op persoonlijke groei, zelfbewustzijn, rust, liefde, vreugde, passie, plezier en bovenal verbinding!

Deze dagen zullen wij, Sonja en Mariël , jullie in liefde ontvangen met alles wat er ‘is’;

Voel je welkom, mooie Watergodin!

Mocht je aanvullende informatie willen…  neem dan contact op, we vertellen je graag méér

*Tom is gecertificeerd Breatheology en Wim Hof methode instructeur en zal tijdens deze retreat de workshops op het gebied van Breatheology, Wim hof methode, Oxygen Advantage en bewust verbonden ademen begeleiden.

Foto:Bogna Patrycja Altman

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Praktijk Met Zachte Kracht in Veere, Zeeland.