Wat mensen ervaren

Lees hieronder hoe mensen de behandelingen van praktijk Met Zachte Kracht hebben ervaren. 

Hoi Mariël, 

Ik wil je bedanken voor de mooie sessies (reizen) die ik het afgelopen jaar gehad heb/mogen doen met jou. Dat heeft mijn  leven veranderd!

Dankjewel hiervoor,

Ben Willemstein

Ik wil je via deze weg graag nog een keer heel erg bedanken voor de hele bijzondere ervaring van gisteren! Ik kan er nog steeds niet helemaal de woorden voor vinden, dat geeft juist ook aan hoe bijzonder het voelde. Ik ben je heel dankbaar voor de liefde en toewijding, waarmee je me naar- en door mijn emoties begeleide en me hielp om de intentie te zetten. En voor de prachtige Pule en de ontroerend mooie massage. Het is zo fijn en mooi om die verzachting te voelen. Ik vond het ook zo mooi hoe de muziek zo precies aansloot.

Is het eventueel ook mogelijk om alvast een nieuwe afspraak te plannen voor de Lomi Lomi ? Ik kom heel graag nog eens terug!

Met veel liefde,

Charlotte

Ik heb een heerlijke Lomi Lomi gekregen van de allerbeste!! Mariël Boucherie van Praktijk Met Zachte Kracht – Lomi Lomi, Lichaamswerk & Coaching!! Wat een zachtheid!!! de manier waarop jij je vragen stelt, de diepte in gaat van stukken waar je soms het besef niet eens van hebt: Prachtig!!

Ik ben iedere keer weer ontroert en geraakt dat een zachte aanraking (waar je voor kiest bij mij) zo intens kunnen binnen komen. Het is een prachtige combinatie van je vragen stellen, daarmee snel en helder bij de intentie komen die we dan meenemen de massage in. En in de massage hoe die intentie dan vorm krijgt in de aanraking. Zo mooi!!

Ik voelde in eerste instantie de intentie “overgave”.. maar na wat doorspitten kwam de diepe intentie: ik ben precies goed! Het licht mag weer te voor schijn komen onder de stenen vandaan! In deze Lomi Lomi 3 flinke stenen bekeken en bereid gevonden ze los te laten!! Wat een zegen dat dit mogelijk is….

Lenny Joosse

Gisteren een Lomi Lomi massage ontvangen bij Praktijk Met Zachte Kracht – Lomi Lomi, Lichaamswerk & Coaching.

Een bijzondere ervaring. Ik heb al 2 x eerder een Lomi Lomi bij Mariël Boucherie genoten en elke keer is het een unieke beleving. Een reis in het landschap van mijn lichaam waar zoveel rijkdom, intelligentie en wijsheid aanwezig is.

Deze sessie stond voor mij in het teken van ontladen. Al enige tijd voel ik dat ik veel spanning aan het opbouwen ben in mijn lichaam. Teveel werken, moeite met grenzen stellen en mezelf niet goed begrenzen. Ook oud en onverwerkt verdriet wat door gebeurtenissen in het Hier en Nu wordt getriggerd laat van zich horen.

Ik weet als geen ander dat ik de boodschappen van mijn lichaam en mijn onderbewuste beter niet negeer. Frustratie en ergernis bouwt zich op en maakt dat ik me zwaar en somber voel. Tijd om in actie te komen dus.
Vrije tijd voor mezelf inplannen en aandacht geven aan wat gevoeld wil worden. Massage en lichaamswerk is voor mij essentieel om me goed en sterk te voelen.

Ik heb vertrouwen in het proces en geef me over aan Mariël. Mijn frustratie, onrust en boosheid mogen er zijn. Ik voel me vrij om mijn lichaam te laten doen wat het nodig acht en mijn emoties te laten stromen. Voor mij is Lomi Lomi een intense en magische ervaring en niet zo makkelijk in woorden te vatten.

Het is een “weten” van mijn lichaam en geest wat niet in gesproken taal kan worden uitgedrukt. Schreeuwen, huilen, lachen. Schoppen, slaan. Alles vrij wil komen laten gebeuren. Wat een ontlading…..bevrijding. Als deze “stenen” zijn afgevoerd….. voel ik me zoveel lichter, terug bij de liefde, de vreugde, mijn kracht, mijn wijsheid, mijn essentie.

Mijn licht kan weer stralen. Dankjewel lieve Mariël Boucherie voor dit geschenk.

Nina de Leeuw

Ik heb van Mariel een LomiLomi tempelstijl massage ontvangen, wat een bijzondere ervaring! Ik ben gewend aan massage, maar dit prachtige Hawaiiaanse ritueel kende ik nog niet, door mee te lezen op Mariel haar facebookpagina, was ik er dan ook nieuwsgierig naar geworden. Ondanks dat Mariel en ik elkaar eigenlijk al ons hele leven vriendschappelijk kennen, wist zij mij toch na het heerlijke kopje thee, professioneel mee te nemen in de rituelen. Direct wist zij mij te raken, tijdens het gebed en heb ik mij over gegeven aan deze mooie ervaring. Waar ik toch in eerste instantie nog wat nieuwsgierig wachtend aan het genieten was, zakte ik daarna toch weg in ontspanning, emotie en zachtheid. Mariel tilt je als het ware op en neemt je mee… in stilte, met voor mij hele diepe beroering door de gekozen muziek. Wat is dit mooi en wat ben ik dan ook trots op deze mooie, open, eerlijke en zachte vrouw. Professioneel en met zachte kracht leid ze je in deze praktijk naar jezelf, naar je binnenste emotie en laat ze je met zachtheid liefdevol voelen dat ‘alles’ er nu mag zijn. Dank je wel lieve Mariël Boucherie

Sandy Westerhof

Deze week heb ik een Lomi Lomi- Tempelstijl van Mariël ontvangen. Ik ben wel bekend met andere massages, maar dit was nieuw voor mij.  Mariël is een heel lieve en fijne persoon en ik was gelijk op mijn gemak bij haar. De massage was bijzonder en heel ontspannend. De rituelen en muziek maakten het compleet. Ik heb er van genoten en kan het anderen absoluut aanbevelen! Dit moet je jezelf af en toe gunnen.

Pascal de Meulmeester

Wat een belevenis. Een Lomi Lomi tempelstijlmassage bij Mariël Boucherie. Zodra ik haar handen voel, ervaar ik in een tempel te zijn, kan geen gebouw zien en toch voelt het als een tempel, als sacraal en de vrouwe van de tempel doet waar ze goed in is. Mij bevestigen. Liefdevol, zorgvuldig, toegewijd dansen de handen en de armen over mijn lijf. Ze weet wat ze doet. Soms zegt ze iets en ik versta het niet en het maakt niets uit, want alles is energie. Haar handen en armen zijn als golven die door een zachte wind worden meebewogen en de muziek waait mee, nam mij mee, komen en gaand en toch aanwezig als een zachte bries die me ongemerkt in haar zachte “spel” heeft en me meeneemt naar. Ja waar naar toe? Een plek waar klanken vanuit het niets ontstaan en soms zijn er woorden. Diepgaande ervaringen, Er te mogen zijn, geliefd te worden, ontmoeting met mijn ouders. Pijnlijk en toch ook liefdevol. Huilen, zacht, hard, gelachen. Mariel bezongen. zo lang gelee. Wonderlijk wat er uit het niets kan ontstaan. De tempel vrouwe neemt mijn rechterarm en doet wat, strekt de arm uit of zo en ik zie de condor en roep de condor, kom, kom kom en dan mijn linkerarm en de aanroep van de condor herhaalt zich. en dan komt er een lach. En de dans van de handen, de armen gaat maar door en steeds voel ik me liefdevol welkom geheten, ik mag er zijn, je bent geliefd. En tranen van gemis en ontroering en verwondering van wat er allemaal gebeurd, wisselen elkaar af. Af en toe zingt de tempelvrouwe mee met het lied en ik weet niet waar het overgaat en ik voel waar het overgaat.

En de tempelvrouwe heeft een muzieklijst samengesteld om af te spelen, die ze dan toch niet heeft gebruikt, een andere lijst gebruikt en de muziek was zo ondersteunend. dus de juiste muziek. Vooraf had ze een kaart getrokken met een boodschap die overeenkwam met mijn intentie voor de behandeling. Dit samenvallen, ik weet dat het bestaat, mag inmiddels gerust schrijven , vaak meegemaakt en steeds ben ik weer getroffen door de magie van de verbinding, van het aangesloten zijn van verschillende mensen op elkaar en het al.

Na afloop thuis lees ik op haar website wat de intentie is van de behandeling: volledige aandacht, liefdevolle aandacht vanuit een liefdevol hart.

Wel dat is Mariël als ze in de rol van tempelvrouwe stapt. Groot respect!

SuurMaj Zonneveld

Wil van alles zeggen over de reis die we samen gemaakt hebben maar… het is beyond words… alles kwam samen en werkt door…. Zo prachtig!

Jij bent echt zo’n puur en zuiver kanaal waar de Lomi Lomi doorheen mag stromen. Wauw! Herken het zo bij jou ook… als we bij de passie komen, onze zielenmissie… wat een flow!

Dankbaar.

Knuffel,

Karola de Vlieger

I love Praktijk Met Zachte Kracht because Mariël is simply the best at what she does & loves, which is what she practices and offers to all of those in need of wonderful healing, uplifting, blessing & energizing hands and touch. I look forward to their ‘four-hands Lomi-Lomi’ sessions.

Love & Blessings

Marisela van Engelen

Mariël ontving mij in haar comfortabele, mooie ruimte met een warm welkom; zelfs de massagetafel bleek een heerlijke temperatuur te hebben. Met een kopje thee begon de ontspanning en kregen eventuele bijzonderheden de aandacht. 

Ik had nog nooit een Lomi Lomi, of in dit geval de Lua Lomi  ervaren.

Eerst mocht ik op mijn buik gaan liggen en met aandacht, warme olie en echt stevige streken begon Mariël eerst mijn rug en nek te masseren. Door de energieke massage voelde ik waar er spanning zat en ook dat die werd losgelaten. Ik werd als vanzelf uitgenodigd om die mee uit te ademen. Op sommige plekken, zoals mijn hoofd, voelde ik de tintelingen van energie echt geactiveerd worden. Mijn kuiten en benen werden heel fijn goed stevig gemasseerd, zeker als je flink gedanst of gesport hebt is deze massage ook erg fijn! Wat een feest en ik mocht me ook nog omdraaien, waarna ik vooral op mijn borst veel ruimte en ontspanning voelde ontstaan. Ook mijn benen, armen en gezicht kregen nog aandacht en toen Mariël als laatste de drukpunten op mijn voeten meenam, schoot de levensenergie zinderend door mij heen, waar we ook heerlijk om moesten lachen. Wauw, wat een cadeau! Deze massage vitaliseert en je ervaart meteen dat Mariël hele kundige handen heeft en echt met je in verbinding is. Daarnaast voelde ik me heel welkom, veilig en vrij. Echt een aanrader!

Dank je wel!

Tinka

Mariël is met magische handen gezegend. Liefdevol stemt ze tijdens de massage af wat mijn lichaam nodig heeft om te ontvangen. Dit doet ze met veel toewijding en professionaliteit. Ik kan Mariël van harte aanbevelen, voor de Lomi Lomi Tempelstijl massage als ook de integrale massage.

Alima

Ik heb onlangs de Lomi Lomi Tempelstijl massage gehad van Mariël. Ik kende het niet, maar de beschrijving was veelbelovend. Ontvangen in een warme, sfeervolle ruimte met zachte muziek op de achtergrond. De massage was weldadig maar ook diepgaand. Ik weet nu ook wat Mariël bedoelt met ‘laat los wat los gelaten mag worden in zachtheid naar jezelf’. Heel boeiend, ik ga zeker vaker!

René

Wat was het fijn en ontspannend om Lomi Lomi Tempelstijl van Mariël te ontvangen! Ik heb er van genoten. Een absolute aanrader!!

Yvonne

Afgelopen week de Lua Lomi mogen ervaren. Het was zoals aangegeven een echt actieve, stevige, maar ook verwarmende massage die aan het eind een totale ontspanning gaf. Alles leek als het ware te gaan stromen, zonder mij echt actief te maken. Ik heb namelijk heerlijk geslapen nadien. Ondanks dat mijn schouders niet specifiek zijn gemasseerd, lijkt het dat mijn schouders wel duidelijk meer ontspannen zijn. Hier bouw ik makkelijk spanning op. Heerlijk!

Deze massage is denk ik inderdaad anders dan de ontspanningsmassages die de meeste mensen kennen. Stevig en actief zijn zeker de kernwoorden die de Lua Lomi omschrijven, maar ik zou het verwarmende (yange) effect er aan toe willen voegen. Zelf heb ik de massage vooral als prettig actief en heerlijk verwarmend ervaren en geniet er nog steeds van! Dankjewel!

Juul

Vrijdag mocht ik een Lua Lomi massage ontvangen van Mariël, wat een verrassing was dat. Ik had nog geen idee wat het inhield, maar had wel gelezen dat daardoor je spieren openen, het ruimte in je lijf creëert en stijfheid uit spieren en pezen verdrijft. Dat kon ik goed gebruiken, ik had al meer dan een week last van een zwaar gevoel in m’n hoofd en tussen m’n schouderbladen zat het best vast.

De ontvangstruimte in de fijne ruimte bij Mariël is al ontspannend, ze stelt vragen m.b.t. je gezondheid voordat ze start om er zeker van te zijn dat de massage geschikt voor je is en legt uit wat ze gaat doen en wat het daarna voor reacties kan geven. Hierdoor ga je zelf de massage meer ontspannen in moet ik eerlijk zeggen, ik weet graag wat er gaat gebeuren en wat je kunt verwachten.

Lua Lomi was voor mij de massage op het juiste moment, je krijgt echt een vuur in je lijf gevoel, ze raakt punten aan waarbij ze bijv. met je kuiten bezig is en je tot het boven in je schouders/nek voelt en andersom. Zo voel je weer dat alles in verbinding staat met elkaar en “pijntjes” vaak op een andere plek zitten dan je verwacht. Nu, 2 dagen later, is het zware gevoel weg, ik merk dat alles weer doorstroomt en ik weer een heerlijk blij gevoel heb en daardoor weer letterlijk en figuurlijk, lekkerder in m’n vel zit.

Het is dus echt een aanrader, ook als je alleen even jezelf een verwen moment gunt of wel wat ontspanning kunt gebruiken… ik ga zeker de andere massages ook nog eens proberen.

Lieve Mariël, dankjewel en je ziet me vaker terug komen.

Ria

Mariël heeft destijds een aantal integrale massages gedaan bij mij. Ik liep al een jaar met pijn in mijn nek. Niet alleen de massages, maar ook door de coaching kwam ze tot de kern van het probleem en was ik van mijn nekklachten af. Mariël is aardig en erg professioneel. 

Richard

Ik was op zoek naar iets anders dan alleen maar coaching want ik merkte dat ik meer nodig had dan praten alleen. DIt omdat ik een ster ben in het ontwijken van wat er nou echt speelt. Al een tijdje volgde ik Mariël en dacht misschien is dit wel de plek waar ik moet zijn.

We hebben toen samen een traject bedacht waarbij massage wordt gecombineerd met coaching, dit wordt per keer bekeken. Het komt ook voor dat er alleen gemasseerd of alleen gepraat wordt. 

Voor mij is dit een heel fijne combinatie. Mariël voelt heel goed aan hoe de sessie gaat verlopen en ‘weet’ wanneer het beter is om te gaan masseren en de blokkade op diepere lagen aan te pakken zonder te hoeven praten. Nadien praten we er dan over en krijg ik opdrachten mee. Op deze manier ga ik de blokkade / het probleem toch aan en kan ik het helemaal doorvoelen.

Ik voel me erg op mijn gemak bij Mariël. Ze is lief, zorgzaam, kan goed luisteren en schept een heel veilige omgeving waar je echt jezelf kan zijn. Een professionele coach en masseuse waarbij er op een andere manier naar je problemen gekeken wordt. Voor mij DE manier.

Maartje Weideman

Lieve Mariël,

Ik wil nog even met je delen, over mijn ervaring, tijdens Lomi…(Lomi Lomi Tempelstijl). Wat blijft navoelen is, de totale overgave die ik mocht ervaren… geen ditjes of datjes, los en leeg, meegaan op dat wat zich aandiende, vrijlijk ervaren en genieten van jouw liefdevolle aanwezigheid en geboden veiligheid… de balans, het evenwicht en het puur zijn… Het was en is zo veel meer dan alleen genieten…

Een ‘afsluiten’ van, een nieuw begin, een dag later brak ‘de ketting’, die ik 14 jaar geleden van m’n zoon kreeg ‘je droom waarmaken’… en het klopt, ik hoef niets meer Waar te Maken… Ik Ben Het Al… Waarachtig.

Nogmaals Dank LomiEngel, voor jouw Aanwezigheid in dit Wonderbaarlijke Proces.

Marianne Timmerman

Hoi Mariël,

Nogmaals heel erg bedank voor deze diepgaande healing (Lomi Lomi Tempelstijl). Ik ben hierna naar de zee gegaan en ben er ingedoken. Daarna een hele grote steen gevonden die leek op die in mijn buik en deze ritueel in het water gebracht om weg te laten voeren. Daarna nog een steen gevonden die ik aan mijn moeder terug ga geven om het kracht toe te zetten en nog wat stenen van anderen die niet van mij zijn om terug te geven. Het werkt inderdaad nog steeds door.

Lieve groet,

Joyce

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Praktijk Met Zachte Kracht in Veere, Zeeland.