Integrale massage

Massage gaat over aanraken en aangeraakt worden, aandacht hebben voor je lichaam en wat daar te voelen is. 

Integrale massage

Integrale massage is bij uitstek geschikt als je een massage wilt die met name gericht is op fysieke klachten. Hierbij kun je denken aan klachten als rugpijn, hoofdpijn, nek- en schouderklachten, klachten door fibromyalgie, slaapproblemen, bekkenpijn, etc. 

Lichamelijke spanningen en klachten zijn een signaal, het is de taal die je lichaam spreekt om aan te geven dat er iets uit balans is geraakt. Wanneer je bijvoorbeeld wordt belemmerd in je dagelijkse bezigheden doordat je pijn hebt of problemen zoals stijfheid, krachtverlies of een beperkte beweeglijkheid zijn dit signalen, er is een disbalans. Samen kijken we naar je klacht, wanneer deze is ontstaan en wat er invloed heeft op deze klacht. 

Ik maak gebruik van verschillende massagevormen zoals klassieke massage, holistische pulsing, revitaliserend stretchen, diepe bindweefselmassage en energetische massage. Iedere massage wordt daarmee op jouw lijf geschreven, afgestemd op jou en hetgeen waar op dat moment behoefte aan is. Hierdoor is geen één massage hetzelfde. Spieren, weefsels en gewrichten kunnen zich ontspannen en herstellen en tevens vindt er een positieve doorwerking plaats naar andere lagen van het lichaam, zoals het denken en het gevoel. Een integrale massage heeft, naast zelfbewustzijn een ontspannend en revitaliserend effect.

Massage gaat over aanraken en aangeraakt worden, aandacht hebben voor je lichaam en wat daar te voelen is. 

Voor een éérste integrale massage hebben we altijd een telefonisch intakegesprek waarin we jouw klachten bespreken en we bekijken wat ik hierin kan betekenen. 

Vervolgens hebben we iedere behandeling een voorgesprek, met de vraag waar je tijdens de massage aandacht aan wilt besteden. Dit gesprek biedt je de gelegenheid je aandacht op jezelf en je binnenwereld te richten en de rust en ruimte om stil te staan bij wat er nu in jou leeft en gehoord wil worden. Zo kan ik de behandeling goed op je afstemmen. 

Na afloop van de behandeling is er tijd om rustig wat water of thee te drinken, stil te staan bij je ervaring van de massage en je aandacht geleidelijk aan weer wat meer op de buitenwereld te richten. 

Reviews

Alima

Mariël is met magische handen gezegend. Liefdevol stemt ze tijdens de massage af wat mijn lichaam nodig heeft om te ontvangen. Dit doet ze met veel toewijding en professionaliteit. Ik kan Mariël van harte aanbevelen, voor de Lomi Lomi Tempelstijl massage als ook de integrale massage.

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Praktijk Met Zachte Kracht in Veere, Zeeland.