Lomi Lomi Tempelstijl

Lomi Lomi Tempelstijl (Hawaiian Temple Bodywork of Kahuna Bodywork) is er op gericht om het lichaam, de geest en de ziel in balans te brengen. Lomi Lomi is niet alleen een fysieke ervaring maar werkt ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau door. Wil je deze liefdevolle massage ook ervaren, voel je vrij om contact op te nemen.

Lomi Lomi Tempelstijl

Lomi Lomi komt oorspronkelijk uit Hawaii en is een onderdeel van de Hawaiiaanse levensstijl en werd eeuwenlang doorgegeven van generatie op generatie.

De Kahuna die deze Lomi Lomi stijl naar de Westerse wereld bracht was Abraham Kawai’i, een Kahuna van het eiland Kauai’i (Hawaii). De stijl van Kahuna Abraham Kawai’i heet Tempelstijl omdat iedere Lomi Lomi wordt gezien als een heilige, ceremoniële ‘genezing’. Een Lomi Lomi Tempelstijl begint en eindigt altijd met een Pule (gebed). In Lomi Lomi Tempelstijl wordt de cliënt mee op reis genomen, je wordt uitgenodigd om een reis naar je binnenste te maken, naar het binnenste van je ziel…

Lomi Lomi Tempelstijl wordt gegeven in vloeiende, ritmische bewegingen met voornamelijk de handen en onderarmen. Het voelt als zachte golven die over je lichaam rollen, waarbij verschillende lichaamsdelen tegelijkertijd gemasseerd worden. Door tegelijkertijd zowel de onderzijde als bovenzijde en over de volledige lengte van het lichaam te masseren ervaar je een gevoel van loslaten en volledige ontspanning. Lomi Lomi Tempelstijl zorgt door de onafgebroken, vloeiende bewegingen ervoor dat blokkades in de energiestroom zich opheffen en zorgt voor een herstel van de harmonie van lichaam en geest.

In Lomi Lomi maken we gebruik van onze Ha (adem) &Pule (gebed) om een spiritueel element in de behandeling te creëren.

Ha in het Hawaïaans betekent adem – de levensadem. Ha wordt vaak gezien als onderdeel van een ander woord. Bijvoorbeeld Aloha – Alo betekent (onder andere) aanwezig zijn, en ha duidt op een uitwisseling van adem (om de levensadem / levenskracht te geven en te ontvangen).

Aan het begin van de sessie wordt je uitgenodigd een intentie uit te spreken. Iets dat je wilt loslaten, manifesteren of wilt transformeren. Jouw intentie wordt bekrachtigd met een Pule (gebed) en de intentie wordt meegenomen in de massage.

Lomi Lomi Tempelstijl is er op gericht om het lichaam, de geest en de ziel in balans te brengen, Lomi Lomi Tempelstijl is niet alleen een fysieke ervaring maar werkt ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau door.

Voorafgaande aan de massage nemen we even de tijd voor een (kennismaking)gesprek en de mogelijkheid om je op je eigen binnenwereld te richten. Wat hebben je lichaam en geest nodig? Zodra we dit weten, starten we met de behandeling. Na afloop van de behandeling is er tijd om rustig wat water of thee te drinken, eventueel stil te staan bij je ervaring van de massage en je aandacht geleidelijk aan weer wat meer op de buitenwereld te richten.

Reviews

Alima

Mariël is met magische handen gezegend. Liefdevol stemt ze tijdens de massage af wat mijn lichaam nodig heeft om te ontvangen. Dit doet ze met veel toewijding en professionaliteit. Ik kan Mariël van harte aanbevelen, voor de Lomi Lomi Tempelstijl massage als ook de integrale massage.

René

Ik heb onlangs de Lomi Lomi Tempelstijl massage gehad van Mariël. Ik kende het niet, maar de beschrijving was veelbelovend. Ontvangen in een warme, sfeervolle ruimte met zachte muziek op de achtergrond. De massage was weldadig maar ook diepgaand. Ik weet nu ook wat Mariël bedoelt met ‘laat los wat los gelaten mag worden in zachtheid naar jezelf’. Heel boeiend, ik ga zeker vaker!

Yvonne

Wat was het fijn en ontspannend om Lomi Lomi Tempelstijl van Mariël te ontvangen! Ik heb er van genoten. Een absolute aanrader!!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Praktijk Met Zachte Kracht in Veere, Zeeland.