Over mij

Welkom bij Praktijk Met Zachte Kracht in Veere. In mijn praktijk bied ik, Mariël Boucherie, Lomi Lomi en integrale massage aan.

Graag zie ik je tegemoet binnen Praktijk Met Zachte Kracht, een moment puur en alleen voor jou. Ik nodig je uit om op reis naar binnen te gaan en te ontdekken wat er in je lijf te ervaren is, want in jouw lijf zit letterlijk jouw leven… Aanraken en aangeraakt worden, aandacht hebben voor je lichaam en wat daar te voelen is. Wat wil je lichaam je zeggen? Haal adem, voel en ervaar. Houd vast wat je wilt koesteren en laat los wat losgelaten mag worden… in zachtheid naar jezelf.

Even voorstellen

Wat ik hierboven schrijf, was voor mij niet altijd de gewoonste zaak van de wereld. Ik was een echt ‘hoofd’ mens, beredeneerde, overdacht en analyseerde over het algemeen liever de belangrijke thema’s in mijn leven dan dat ik daadwerkelijk aandacht besteedde aan wat mijn lichaam en gevoel eigenlijk ergens van vonden. Toch wist ik en voelde ik ook dat in de verbinding tussen mijn lichaam, hart en hoofd (het één kan immers niet zonder het ander!) de sleutel lag om in mijn eigen zachtheid en tegelijkertijd kracht te mogen staan.

Ik merkte meer en meer dat ik behoefte had om niet alleen van hoofd tot hoofd te communiceren, maar ook het lichaam erbij te betrekken. Ik besloot onder andere de opleidingen tot integraal masseur en lichaamsgerichte coach bij Positive Touch te volgen en niet veel later kwam mijn nieuwe passie op mijn pad: Lomi Lomi. Dit prachtige en liefdevolle Hawaiiaans lichaamswerk, zo mooi, zacht en tegelijkertijd krachtig… zo vanuit het hart… er ging een wereld voor me open!
Vanaf die tijd ben ik verder geboeid geraakt door de kunst van het aanraken. De kracht van aanraking op iedere laag is voor mij telkens weer een ontroerende, helende en prachtige ervaring. Je lichaam laat je op gevoelsniveau ervaren hoe het met je is op dat moment en geeft je inzicht waar je behoefte aan hebt.

Masseren bracht me in contact met mijn ‘zachte kracht’, het voelde als thuiskomen en gaf me energie. Praktijk Met Zachte Kracht is een veilige, warme omgeving waar ik je even wil laten rusten, ontspannen, bijstaan en begeleiden in het bewustzijn van je lichaam en jouw eigen manier van zijn.

In mijn praktijk ben ik bij je vanuit zachte kracht en met hart en ziel.

Met veel liefde,

Mariël

Over Mariël Boucherie

Mariël Boucherie

Ik ben geboren in het jaar 1972 en woon in het pittoreske Veere, waar ook mijn praktijk gevestigd is. Ik hou van lachen, verbinden, dansen, lezen, wandelen, natuur, reizen, leren en ontdekken. Naast de praktijk werk ik ook met veel enthousiasme en passie als sociaal pedagogisch werker.

Achtergrond

Mijn achtergrond ligt in het sociaal pedagogisch werk en ik ben afgestudeerd integratief verlies en rouwcounselor aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. Ik heb diverse opleidingen op het gebied van coaching, massage en lichaamswerk gevolgd. Bijvoorbeeld integrale massage & lichaamsgerichte coaching (Positive Touch), Lomi Lomi (diverse stijlen vanuit diverse lineages), klassieke massage en nog diverse aanvullende workshops/cursussen op het gebied van massage/lichaamswerk.

Kennismaken

Natuurlijk is er nog veel te vertellen!

Mocht je nieuwsgierig zijn naar mij, Praktijk Met Zachte Kracht, integrale massage en/of Lomi Lomi… dan lijkt het me leuk om in ‘het echt’ kennis te maken en heet ik je van harte welkom in Praktijk Met Zachte Kracht!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Praktijk Met Zachte Kracht in Veere, Zeeland.