Lichaams-
gerichte coaching

Indien nodig wordt Lichaamsgerichte coaching verweven in de ‘Innerlijk Landschap Expeditie’ zodat de reis zo goed mogelijk aansluit bij jouw behoeften.

Lichaamsgerichte coaching

Bij lichaamsgerichte coaching is jouw lichaam het uitgangspunt en wordt er met de wijsheid van jouw lichaam gewerkt. Alle wijsheid is namelijk al aanwezig in jezelf en tijdens lichaamsgerichte coaching wordt daar contact mee gemaakt.  Wat voel je? Hoe voel je je? Welke signalen geeft jouw lichaam?

Van binnen weet je alles al!

Soms zijn we erg op de buitenwereld  gericht of willen we een probleem snel oplossen waardoor we voorbij gaan aan de signalen die in ons lichaam aanwezig zijn. Wanneer je stil staat bij wat je voelt, zul je merken dat er van alles in je lijf gebeurd. De signalen van je lijf opmerken is een eerste stap om uiteindelijk tot de juiste keuzes te komen, tot keuzes die echt bij jou passen, die je ruimte geven, helpen om echt los te laten of je het grotere verband van wat er speelt laten zien. We gaan samen ontdekken wat de signalen je te vertellen hebben. Ik stel ook vragen, maar laat je dus vooral je lichaam ervaren. Tijdens lichaamsgerichte coaching leer je bewust te worden en betekenis te geven aan de signalen van jouw lichaam

Doordat je steeds meer gaat voelen, voel je ook waar de spanning vast zit en waar je weer energie van krijgt.. Stap voor stap komen je lijf, je hoofd en je hart (het denken, voelen en doen) meer in verbinding met elkaar te staan. Hierdoor kun je je grenzen beter voelen en aangeven en ga je een leven leiden dat beter bij jou past. Een leven met meer balans, liefde voor jezelf en met meer plezier in het leven.

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Praktijk Met Zachte Kracht in Veere, Zeeland.