Wat een prachtig jaar!

Gepubliceerd op 20 Dec, 2022

Tsjonge… wat is dit jaar omgevlogen! Ik zie tot mijn verbazing dat ik hier, op deze plek, een heel jaar lang niets geplaatst heb.

Nu zul je misschien denken: er valt vast niet veel te vertellen maar dat is toch niet helemaal het geval.

In februari en in december was ik in Bütgenbach om samen met Sonja Blommaert (Breathreflection) en Tom Stijven (Just Breathe) de Watergoddess belevingsdagen en de HarteKracht belevingsdagen te faciliteren voor een prachtige groep vrouwen! Wat was het mooi en hartverwarmend. Samen de koude trotseren, samen lachen, lief en leed delen en angsten aankijken. En hoe mooi is het dat beide groepen nog altijd actief zijn in hun eigen whatsapp groepen waarin ze elkaar ondersteunen en enthousiasmeren. Volgend jaar hopen we weer deze prachtige belevingsdagen te kunnen organiseren.

In 2022 ben ik ook gestart met de opleiding Thai massage Pichest stijl bij Howdy Tio. Wat heb ik daar veel mogen leren! Niet alleen hoe ik cliënten zo goed mogelijk kan behandelen maar ook hoe ik zorg draag voor mijzelf. Hoe kan ik mijn lijf op een zo’n effectief mogelijke manier inzetten? Effectief voor jou en effectief voor mij. Helaas heb ik deze opleiding in het laatste weekend moeten staken door persoonlijke omstandigheden. Toch ben ik zeer blij met alle kennis die ik heb mogen opdoen bij deze opleiding en deze komt zeker van pas binnen de praktijk.

Dan was er ook nog 1 keer in de 6 weken de Intervisie met collega’s:  zo ontzettend waardevol. Uitwisselen van ervaringen, oefenen, luisteren, observeren…  Het houd me scherp! Ik ben dankbaar voor deze enthousiaste groep.

Ook heb ik diverse (online) trainingen gevolgde bij Kumu Pa’a Kawika Foster van Mana o Kahiko. Een deepdive in de wereld van Lomi Lomi, Ho’oponopono  en de foundation.

Bij Zonnevlecht Opleidingen volgde ik een training Innerlijk Kindwerk. Wat een leerzame en intensieve dagen waren dit! Ook heb ik bij Zonnevlecht diverse massage modules gevolgd om in te kunnen springen op uiteenlopende fysieke klachten waar mensen mee binnen komen in de praktijk.

De kers op de taart was voor mij dit jaar toch wel mijn reis naar Ierland om hier een week lang me onder te dompelen in Lomi Lomi. Ik heb bij Louise Mc Evoy van Aloha house een verdiepende, verbindende, zachte, liefdevolle week mogen beleven in de wereld van Lomi Lomi. Wat ben ik toch dankbaar dat dit prachtige werk op mijn pad is gekomen.

En ja hoor! Eindelijk is het er van gekomen dat Sonja Blommaert (Invivre & Breathreflection) en ik 4-handen Lomi Lomi – sessies hebben gegeven. Wat een feest was dat! Voor volgend jaar (2023) hebben we de datums al vastgelegd voor de volgende 4-handen sessies. 18 & 19 maart 2023 zullen we hier in Zeeland, in mijn praktijk (Veere) 4-handen sessies geven maar deze zijn al volgeboekt! Mocht je interesse hebben dan is de eerstvolgende mogelijkheid om deze sessie te boeken op zaterdag 13 of zondag 14 mei in Balen (België)

Mochten we nieuwe extra datums gepland hebben dan zal ik dit hier zo spoedig mogelijk melden.

Op de valreep heb ik dit jaar ook nog een training Aunty Maile’s Lomi Lomi gevolgd bij Malamalomi. Dit vraagt nog enige training en oefening maar hierover zal ik zeker ook spoedig meer vertellen op de website!

Dit jaar ben ik ook begonnen met een opleiding Systemisch Lichaamswerk. Deze opleiding hoop ik in maart 2023 af te ronden. Hierover zal ik later nog wat uitgebreider schrijven!

En dan last but not least: al de lieve, ontroerende, hilarische, verdrietige, temperamentvolle, creatieve, zuchtende, slapende, soezerige momenten van al die fantastische mensen die dit jaar Praktijk Met Zachte Kracht hebben bezocht. Dank jullie wel voor jullie vertrouwen en ik hoop uiteraard dat ik veel van jullie in 2023 weer mag verwelkomen.

Dank voor een prachtig jaar!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Praktijk Met Zachte Kracht in Veere, Zeeland.