Praktijk Met Zachte Kracht is weer open!

Gepubliceerd op 26 Sep, 2021

Na een heerlijke vakantie is de praktijk vanaf dinsdag 28 september weer geopend.

De 3 aankomende weken zijn volgeboekt, na deze weken zijn er nog plekken vrij om een sessie te boeken, voel je welkom!

🍁🍁🍁

Volgende week begin ik met de opleiding Thai massage Pichest stijl bijΒ Howdy’s Awareness in MotionΒ . De komende 10 maanden ga ik me onderdompelen in lichaamswerk/bewustzijn bij Howdy Tio.
De eerste drie maanden van de opleiding zijn gericht op mijn eigen groei (body, mind, spirit) om van daaruit technieken te leren en uit te reiken naar mijn cliΓ«nt.

Met het beoefenen van Qi gong en andere bewegingsleer zal ik mijn lijf gaan trainen op souplesse, kracht en vanuit focus heel gericht masseren. Dat gaat pittig worden en tegelijkertijd heb ik er heel veel zin in!

🍁🍁🍁

Verder zijn er plannen om een mooie, verdiepende en verbindende dag te organiseren met Jet Mesman van SOPHOS eigenwijsheid en Nina De Leeuw van Massage Verlicht. Meer informatie hierover volgt later!

🍁🍁🍁

Dit jaar gaat het er hopelijk ook van komen om weekenden te organiseren waarin Sonja Blommaert van InVivere massage en lichaamsgerichte therapie en ik 4-handen Lomi Lomi Tempelstijl gaan aanbieden. Aan ons enthousiasme zal het in ieder geval niet liggen!

Kortom… er ligt weer veel moois in het verschiet! 🍁🍁🍁

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Praktijk Met Zachte Kracht in Veere, Zeeland.