Belevingsdagen “Ontdek je eigen ik en kom in je oerkracht”

Gepubliceerd op 16 Oct, 2023

Tijdens deze belevingsdagen werken we aan het verscherpen van onze mindset. Met onze gecombineerde kennis uit Breatheologie, Wim Hof methode, Oxygen advantage en Bewust verbonden ademen leren wij je steviger en sterker in je schoenen staan. Hoe je oude ballast kan loslaten om vrijer en lichter door het leven te gaan. Je leert hoe je je ademhaling kan gebruiken om je mentale en fysieke gezondheid te verbeteren.

 

Wat kan je verwachten?

Ademhalingstechnieken, koudetraining (dippen in het meer, op blote voeten buiten de dag begroeten, het ervaren van een koudewandeling), een ademcirkel bewust verbonden ademen en nog zoveel meer…verbinden met elkaar, aan het haardvuur, in de sauna, gezellig samen aan tafel genieten van heerlijke maaltijden.

Tijdens deze “female” dagen draait het niet enkel om ademhalingsoefeningen verkennen en oefenen.

Hier draait het om jou. De kunst van leven in het hier en nu, uit je hoofd geraken en weer thuiskomen in je lichaam.

Verbindende activiteiten worden geïntegreerd in het programma, er is ruimte voor persoonlijke groei, ruimte voor speelsheid en humor, maar ook voor het delen van ervaringen en opbouwen van waardevolle verbindingen met gelijkgestemde mensen.

Dus als je klaar bent om jezelf onder te dompelen in een verbindende 4 daagse rond ademhaling en jezelf deze tijd gunt …dan nodigen we jou uit om deel te nemen.

Samen zullen we een transformerende ervaring creëren die je nog lang zal bijblijven.

We verblijven met een groep van maximum 14 personen in het prachtige vakantiehuis Seablick , gelegen in een rustige doodlopende straat.

Het huis heeft (2pers) slaapkamers met eigen douche ,toilet, terras en zicht op het meer, er is sauna ( Finse en infrarood) en jacuzzi aanwezig. Het meer van Bütgenbach is gelegen op slechts 400m

Wie begeleid jou tijdens deze dagen?

Sonja Blommaert (Massagetherapeut, Lomi Lomi practitioner, lichaamsgericht coach en energetisch breathworker) www.breathreflection.be

Tom Stijven ( Ademcoach en Breatheology, Oxygen Advantage en Wim Hof method instructor) www.justbreathe.be

Mariel Boucherie (Massagetherapeut, Lichaamsgericht coach, Lomi Lomi Practitioner en Luna Ho’oponopono) www.metzachtekracht.com

Kostprijs 725,-pp workshops, begeleiding, overnachtingen, maaltijden en dranken all inclusive

  • Bütgenbach, Wallonia, 4750 Belgium (kaart)

inschrijven /meer info : info@breathreflection.be www.breathreflection.be

 

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij Praktijk Met Zachte Kracht in Veere, Zeeland.